13:10

Pixbo Wallenstam IBF F03 Röd

Likamatch 3-3 mot FBC Lerum

En match med två ansikten!

Dagens andra match var mot Lerums duktiga 03’or. Vi visste att det gällde att vara på tå från början och inte bjuda på något. Tyvärr var det precis det vi gjorde. Vi började segt, ängsligt och väldigt försiktigt. Vilket innebar att Lerum kunde rada upp chanser och även göra 1-0. Men ju längre perioden gick, desto mer fick vi igång spelet och senare delen av perioden var det en jämn match där vi bytte chanser.

I pausen flyttade vi runt lite i femmorna och det gav önskad effekt, för nu tog vi över spelet och radade upp chans efter chans.
Chanserna gav också utdelning, så vi gick från 1-0 till 1-3 och hade bud på fler mål. Lerum kontrade sedan in 2-3. Lerum höjde upp sitt spel vilket gav att slutet av matchen var mer jämn. Vi fick en utvisning mot oss när ca 3 minuter återstod och tyvärr resulterade detta i att Lerum kämpade in en kvittering.

De sista självande minuterna blev väldigt spännande, men det blev inga fler mål. En underhållande tät och rolig match var över.
Vi var lite besvikna på den sena kvitteringen, men med tanke på att Lerum är ett väldigt duktig lag och med den usla starten, kändes det ändå OK att vi delade på poängen.